Murinjo demantovao navode medija: Glasine o Pogbi su laži

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo demantovao navode medija: "Glasine o Pogbi su laži"

Prethodnih dana se mnogo govorilo o francuskom fudbaleru i o njegovoj sudbini u klubu sa "Old Traforda".

Brojni mediji sa ostrva su prethodnih dana prenosili informacije o sukobu Murinja i Pogbe.

Francuz je van forme, kako su preneli engleski mediji on je nezadovoljan rolom u ekipi, pominjala su se i primanja, navodno je razočaran što je novajlija Aleksis postao najplaćeniji igrač u klubu, te Pogbin agent Rajola traži od Junajteda da izjednači plate njegovog klijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Čileanca.

Pojavile su se i priče da su saigrači nezadovoljni Pogbom, navodno previše "davi" loptu za njihov ukus, pa se pominjalo da bi Francuz zbog svega mogao da napusti Mančester već na kraju sezone, kao i da su portuglaski strateg i francuski fudbaler u sukobu zbog svega navedenog.

Više o svemu tome u nastavku.

Sada se povodom čitave priče oglasio i Žoze Murinjo, koji je demantovao ove navode medija, tvrdeći da su laži.

"Velika je laž da naš odnos nije dobar, velika je laž da ne komuniciramo, velika je laž da se ne slažemo oko njegove pozicije u ekipi i njegovog angažmana u dinamici tima.

Lako je, iskreno i objektivno reći da Pogba nije dobro odigrao protiv Njukasla, ali neki od ovih momak su plaćeni milionima, nemojte dozvoliti ljudima da čitaju stvari koje nisu istinite.

Moj je zadatak, kao i Polov da popravimo njegove nastupe, ne morate da budete lažovi
", jasan je Murinjo.

Murinjo je upitan i da li bi promena pozicije na terenu pomogla Pogbi, ali je on kratko rekao da je "suludo pričati o tome".

"Dešava se svakom timu kada njihovi ključni igrači ne pružaju najbolje partije, ali ne morate da pišete kako ćemo da ga prodamo, kako želimo da ga prodamo, kako on želi da ide, kako se svađamo svakog dana, kako ne možemo da se pogledamo, to vam nije potrebno", poručio je "Posebni" medijima.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.