Murinjo bira, oni će večeras istrčati na teren u Skoplju

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo bira, oni će večeras istrčati na teren u Skoplju

Večeras je na programu utakmica Super kupa Evrope, sastaju se Real Madrid i Mančester junajted u velikom klasiku.

Šestoplasirani tim Premijer lige iz prethodne sezone i ekipa koja je osvojila prošle sezone Ligu Evrope, Mančester junajted, večeras igra finale Super kupa protiv Real Madrida.

Murinjo je ovog leta pojačao tim, došli su Nemanja Matić, Viktor Lindelof i Romelu Lukaku, navodno je potrebno još jedno pojačanje, portugalski stručnjak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomenuo da bi to mogao da bude Geret Bejl, fudbaler Real Madrida.

Ukoliko Bejl večeras ne bude u startnoj postavi, vrlo verovatno će doći do transfera u Mančester junajted, o čemu smo vam pisali.

Što se tiče večerašnje utakmice, očekuje se da će Murinjo izvesti na teren ekipu u standarnoj formaciji, 4-2-3-1.

David De Hea bi trebalo da bude na golu, a očekujemo da u odbrani budu Valensija, Smoling, Lindelof i Darmijan, dok u sredini terena ne očekujemo večeras Nemanju Matića u startnoj postavi jer još uvek nije dovoljno spreman da čitav meč, pa njegov ulazak možemo očekivati kasnije tokom meča.

Zbog toga bi Kerik trebalo da bude u startnoj postavi, zajedno sa Pogbom i Ererom, a u ofanzivnom delu očekujemo Mihtarijana, Rašforda i Lukakua.

Pogba bi trebalo da odigra nešto ofanzivnije od Erere i Kerika, dok će Rašford i Mihtarijan igrati po krilima, a Lukaku u samom napadu.

Dakle, ekipa Mančester junajteda bi trebalo da izgleda ovako:

De Hea,

Valensija, Smoling, Lindelof, Darmijan,

Kerik, Erera,

Mihtarijan, Pogba, Rašford,

Lukaku


Zamislite još da ovu ekipu dopune Matić i eventualno Bejl...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo će biti besan kada vidi izjavu Marsela

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017

Večeras se sastaju Real Madrid i Mančester junajted u Skoplju u 20:45, a jednu od najzanimljivijih izjava dao je Marselo...Jedan od fudbalera koji su trenirani od strane Zidana i Murinja, večerašnjih protivnika u finalu Super kupa Evrope, jeste i Brazilac Marselo...Levi bek Real Madrida je dao jednu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.