Mojesu sumnjiv žreb za Junajtedove mečeve u novoj sezoni Premijer lige

Izvor: Blic, 15.Avg.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojesu sumnjiv žreb za Junajtedove mečeve u novoj sezoni Premijer lige

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izrazio je sumnju da su čelnici Premijer lige njegovoj ekipi namerno napravili težak raspored utakmica na početku sezone.

U prvih pet mečeva u šampionatu Junajted će igrati, između ostalog, protiv Čelsija, Mančester Sitija i Liverpula.

"Čini mi se da ćemo imati najteži start u ligi u poslednjih 20 godina. Nadam se da raspored nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napravljen tako samo zato što smo prošle sezone prilično ubedljivo osvojili šampionsku titulu. Teško mi je da poverujem da su na žrebu kuglice sa imenima rivala izašle baš u takvom rasporedu", kazao je Mojes za BBC.

Uvodno kolo engleske Premijer lige igra se ovog vikenda, a Junajted će odbranu titule početi 17. avgusta na gostovanju Svonsiju.

Mojes je na kraju prošle sezone na klupi Junajteda zamenio najtrofejnijeg britanskog trenera Aleksa Fergusona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojesu sumnjiv žreb za Junajtedove mečeve u novoj sezoni Premijer lige

Izvor: Dzungla.org, 15.Avg.2013

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izrazio je sumnju da su čelnici Premijer lige njegovoj ekipi namerno napravili težak raspored utakmica na početku sezone.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Mojesu sumnjiv raspored Junajtedovih utakmica

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2013

MANČESTER - Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Dejvid Mojes izrazio je danas sumnju da su čelnici Premijer lige njegovoj ekipi namjerno napravili težak raspored utakmica na početku sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.