Mojes: Vidić mora da “zaradi” mesto u timu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2013, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Vidić mora da “zaradi” mesto u timu

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes upozorio je kapitena Nemanju Vidića da će morati da se izbori za mesto u startnoj postavi aktuelnog šampiona Premijer lige.
(FOTO: Miror)
Srbin je nakon oporavka od povrede spreman za sutrašnji meč četvrtfinala Liga kupa protiv Stouka, ali je Mojes istakao za britanske medije da „stare hijerarhije više nema”:
Nemanja je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za igru, ali mi sada imamo petoricu štopera, Fila Džonsa, Krisa Smolinga, Džonija Evansa, Rija Ferdinada i njega. Postoji konkurencija i svako mora da igra dobro da bi izborio mesto u timu.
Mančester Junajted će u Stouku definitivno igrati bez povređenih Robina van Persija i Majkla Kerika, a neizvesno je učešće Havijera Ernandeza i Šindžija Kagave.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.