Minimalac Junajteda, het-trik Abrahama

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Junajteda, het-trik Abrahama

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Lester sa 1:0, u utakmici petog kola Premijer lige. Čelsi ubedljiv u Vulverhemptonu 5:2, uz tri gola Tamija Abrahama. Totenhem za poluvreme pregazio Palas 4:0. Sautempton slavio u Šefildu, bez pobednika u Brajtonu.
Pogodak Markusa Rašforda sa bele tačke u osmom minutu susreta na "Old Trafordu" bio je dovoljan Junajtedu za tri boda protiv Lestera.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Engleski napadač postigao je svoj treći pogodak u šampionatu, a "đavoli" su stigli do osmog boda u šampionatu.
čelsi nastavlja sa efikasnim partijama. "Plavci" su slavili u Vulverhemptonu, a trostruki strelac bio je mladi engleski reprezentativac Tami Abraham.
Totenhem je ubedljivo savladao ekipu Kristal Palasa sa 4:0, a sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Strelci su bili Son (dva), Lamela i Van Anholt (autogol).
Sautempton je u Šefildu savladao domaći Junajted sa 1:0, dok je u duelu Brajtona i barnlija bilo 1:1.
U poslednjem meču dana sastaju se Norič i Mančester siti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KIŠA GOLOVA U PREMIJER LIGI: Totenhem se iživljavao na Palasu, Čelsi pogađao 5 puta, minimalac Mančestera! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Sep.2019

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom stadionu Kristal Palas sa 4:0, dok je Čelsi u gostima sa 5:2 slavio protiv Vulverhemptona u utakmicama petog kola engleske Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.