Minimalac Junajteda, het-trik Abrahama

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Lester sa 1:0, u utakmici petog kola Premijer lige. Čelsi ubedljiv u Vulverhemptonu 5:2, uz tri gola Tamija Abrahama. Totenhem za poluvreme pregazio Palas 4:0. Sautempton slavio u Šefildu, bez pobednika u Brajtonu.

Pogodak Markusa Rašforda sa bele tačke u osmom minutu susreta na "Old Trafordu" bio je dovoljan Junajtedu za tri boda protiv Lestera.

Engleski napadač postigao je svoj treći pogodak u šampionatu, a "đavoli" su stigli do osmog boda u šampionatu.

čelsi nastavlja sa efikasnim partijama. "Plavci" su slavili u Vulverhemptonu, a trostruki strelac bio je mladi engleski reprezentativac Tami Abraham.

Totenhem je ubedljivo savladao ekipu Kristal Palasa sa 4:0, a sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Strelci su bili Son (dva), Lamela i Van Anholt (autogol).

Sautempton je u Šefildu savladao domaći Junajted sa 1:0, dok je u duelu Brajtona i barnlija bilo 1:1.

U poslednjem meču dana sastaju se Norič i Mančester siti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 06. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије