Milan daje Balotelija za Kembela!

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan daje Balotelija za Kembela!

Rosoneri spremni da se odreknu nestašnog Marija kako bi dobili Džoela Kembela. Barselona i Mančester junajted u poteri za Tomasom Vermalenom, piše "Mundo Deportivo". Loš početak Pipa Inzagija na klupi Milana. "Đavoli", koliko košta dres? Valbuena ipak ne ide u Moskvu. Čeh ne želi da sedi na klupi. Fiorentina dovela Basantea. Andres Noćioni ide u madridski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Real.

14.50 - Milan je spreman da pusti Marija Balotelija u Arsenal, ako zauzvrat dobije Džoela Kombela i nešto novca, prenosi „Tutosport".

Milan je napravio listu želja, na kojoj su i Nani i Laveci, ali reprezentativac Kostarike im je prioritet. Jedino pitanje, dakle, jeste da li je Venger, kome očajnički treba dubina u napadu, spreman da rizikuje i uzme Balotelija. Kembel bi, po svemu što smo videli u Brazilu, mogao da se razvije u svrsishodnijeg igrača od nestašnog Marija. 

14.05 - Argentinski košarkaš Andres Noćioni karijeru će nastaviti u madridskom Realu, saopšteno je na sajtu Evrolige.

On je prošle sezone igrao za Laboral, a sa Realom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Noćioni je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 13,6 poena, 6,6 skokova i 1,2 blokade, dok je u španskom šampionatu imao 14,7 poena i 4,7 skokova. Tokom karijere igrao je za argentinsku Olimpiju, Independijente, Penjarol, Manresu, Čikago Bulse, Sakramento Kingse i Filadelfiju.

Sa reprezentacijom Argentine osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine, bronzu sa OI u Pekingu 2008, kao i srebro na Svetskom prvenstvu 2002. godine u Indijanapolisu.

13.35 - Reprezentativac Argentine Hose Marija Basanta novi je član Fiorentine, potvrdio je italijanski klub. Basanta igra na poziciji levog beka i štopera, a prošlu sezonu proveo je u meksičkom Montereju.

Veoma sam srećan i jedva čekam da zaigram. Fiorentina je jedan od najboljih klubova i uvek je u vrhu Serije A. Nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu, rekao je Basanta.

Tokom karijere Basanta je nastupao i za Estudijantes i Olimpo, dok je za reprezentaciju Argentine odigrao 10 utakmica. 

13.00 - Trka Formule 1 za Veliku nagradu Evrope, koja je trebala da debituje iduće godine u Bakuu, odložena je za 2016. godinu, saopštili su lokalni organizatori.

S velikim zadovoljstvom mogu da objavim da smo potpisali ugovor i doveli Formulu 1 u Baku 2016. godine, rekao je ministar omladine i sporta Azerbejdžana Azad Rahumov na konferenciji za novinare uoči Velike nagrade Mađarske u Budimpešti.

Vlasnik Formule 1 Berni Eklston rekao je u maju da je postignut ugovor sa Azerbejdžanom o održavanju trke na obali Kaspijskog mora iduće godine.

Taj dogovor međutim, značio bi prekoračenja maksimuma broja od 20 trka u godišnjem kalendaru, s obzirom da je najavljen povratak Velike nagrade Meksika za 2015. 

12.25 - Golman čelsija Petr Čeh rekao je da ne želi da sedi na klupi u predstojećoj sezoni i da će učiniti sve da i dalje bude prvi golman kluba.

Čeh je prvi golman čelsija od kad je došao iz Rena 2004. godine. Njegova pozicija je sada dovedena u pitanje pošto je se belgijski čuvar mreže Tibo Kurtoa vratio u klub posle tri sezone provedene u Atletiko Madridu na pozajmici.

"Ne želim da sedim na klupi i to je razlog zašto uvek pokušavam da radim najbolje što mogu. Uvek dajem sve od sebe. Nastaviću da dajem sve od sebe i učiniću sve da budem što spremniji kad počne sezona", rekao je Čeh. 

11.40 - Pepe ima novu frizuru...

11.30 - Francuski fudbaler Matje Valbuena ipak neće pojačati redove moskovskog Dinama, kako je to bilo najavljeno prošle nedelje, pošto je i definitivno odbio ponudu tog kluba.

Dvadesetdevetogodišnji napadač Marselja odbio je ponudu čelnika Dinama da pređe na tri godine u taj tim za sumu od deset miliona evra.

Kako tvrdi "L'Ekip", Valbuena bi želeo da zaigra u španskoj Primeri, a juče je dobio ponudu i od Kvins Park Rendžersa. 

11.00 - Fudbaler Vest Hema Endi Kerol najverovatnije će pauzirati četiri meseca zbog povrede ligamenata kolena. Kerol se povredio na treningu londonskog tima na turneji po Novom Zelandu, a već danas biće operisan.

Veoma sam tužan što moram da na operaciju i što ću propustiti početak sezone, napisao je Kerol na Tviteru.

On je u Vest Hem došao u leto 2012. godine iz Liverpula, prvo na pozajmicu, a onda je 12 meseci kasnije londonski klub otkupio njegov ugovor. 

10.40 - Mančester junajted je veliki klub, ali i njemu se potkradu greške s vremena na vreme. U četvrtak rano ujutru, pažljiviji navijači kluba sa Old traforda su primetili da je klub spustio cenu novog dresa sa 55 na 22 funte.

Ovaj popust od 60 odsto je zapravo bila administrativna greška, koja je brzo ispravljena, ali je bez obzira na to 4.000 navijača uspelo da kupi dres po povoljnijoj ceni.

Junajted je izdao saopštenje u kome priznaje grešku, a rečeno je i da će sve narudžbine biti ispoštovane. 

10.25 - Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u polufinale VTA turnira u Bakuu (Azerbejdžan) pošto je savladala Misu Eguči iz Japana sa 4:6, 7:5, 6:3.

Protivnica Jovanovskoj u polufinalnom meču biće pobednica duela Šahar Per (Izrael) - Stefani Fogele (Švajcarska).

Nagradni fond u Bakuu iznosi 250.000 dolara od čeega će 43.000 pripasti pobednici, plus 280 VTA bodova. 

09.40 - Naslovna strana španskog lista „Mundo Deportivo" najavljuje borbu Mančester junajteda i Barselone oko dovođenja defanzivca Arsenala Tomasa Vermalena.

Kako se navodi, Barsa pokušava da pronađe dodatna rešenja da ojača svoju zadnju liniju, a Luis Enrike je odlučio da to bude baš Vermalen. Naravno, celog leta se spekuliše da bi Vermalen mogao da završi u Mančester junajtedu, iako klub sa Old traforda još uvek nije poslao zvaničnu ponudu.

Cena belgijskog internacionalnca je između 15 i 20 miliona evra. 

09.30 - Filipo Inzagi je loše počeo svoju karijeru na klupi Milana. Rosoneri su izgubili na Međunarodnom kupu šampiona u Torontu od Olimpijakosa rezultatom 3:0 (1:0). Golove sa grčki tim postigli su Alehandro Dominges, Dimitrios Dijamantakos, Andreas Buhalakis.

U sledećem meču na turniru Milan igra sa Mančester sitijem u Pitsburgu, dok će se Olimpijakos sastati sa Liverpulom u Čikagu. 

09.00 - Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je njegov tim bio blizu prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da eliminacija i poraz od Kluža kod kuće neće poremetiti ekipu u nastavku sezone.

Ponosan sam na svoje igrače i rekao sam im u svlačionici da dignu glavu gore. Dali su sve od sebe... Bilo je mnogo prednosti na njihovoj strani, ali bili smo tako smo blizu... Ne odustajemo, okrećemo se prvenstvu, prelaznom roku i sačekaćemo neku drugu priliku sa mnogo više iskustva. Ovu smo propustili, a bili smo tako blizu, rekao je Dodić.

Kluž je jedna izuzetno iskusna ekipa sa 11 internacionalaca. Kada protiv takvog protivnika izgubite, a morate da žalite za pobedom, onda to govori u prilog činjenici da smo dali sve od sebe. Čestitam igračima na borbenosti i zalaganju, na kvalitetnoj partiji, jer je to bila bespoštedna borba svih 90 minuta, rekao je Dodić. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Argentina kažnjena zbog Folklanda?!

Izvor: RTS, 25.Jul.2014

Fifa kaznila argentinski fudbalski savez zbog transparenta "Folklandi su Argentina". Rosoneri spremni da se odreknu nestašnog Marija kako bi dobili Džoela Kembela. Barselona i Mančester junajted u poteri za Tomasom Vermalenom, piše "Mundo Deportivo". Loš početak Pipa Inzagija na klupi Milana. "Đavoli",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.