Mažić sudi meč PSŽ - Mančester siti

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi meč PSŽ - Mančester siti

Srpski fudbalski sudija Milorad Mažić sudiće utakmicu četvrtfinala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Mančester sitija, saopšteno je danas.Prvi meč četvrtfinala francuskog i engleskog kluba igra se u sredu od 20.45 u Parizu.Mažiću će na utakmici pomagati Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nemanja Petrović, Danilo Grujić i Nenad Đokić, saopštio je Fudbalski savez Srbije.Najbolji srpski sudija tako je dobio još jednom veliko poverenje Uefe, pošto je prethodno delio pravdu u osmini finala Lige Evropa Mančester junajted - Liverpul.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fantazi LŠ - Hoće li Barsa ustati, koga upariti sa Kristijanom?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016

Na programu četvrtfinala, ako pretpostavimo da su odbrane slabiji deo tima Reala, PSŽ ili Sitija, da li to znači da smo na pola puta do dobitka?..Niste se loše pokazali na našem festivalu Lige šampiona, idemo dalje, najkvalitetniji fudbalsko takmičenje na svetu se nastavlja, na programu su četvrtfinala,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.