Mančester junajted pobedio Liverpul u derbiju Premijer lige

Izvor: Beta, 23.Avg.2022, 00:15

Mančester junajted pobedio Liverpul u derbiju Premijer lige

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu Liverpul sa 2:1, u meču drugog kola engleske Premijer lige.Mančester junajted je poveo golom Džejdona Sanča u 16.minutu. On je sa deset metara pogodio ugao gola Liverpula, nakon odličnog driblinga u šesnaestercu.Rašford je duplirao prednost Junajteda u 53. minutu. Marsijal je poveo kontra napad i lepo proigrao Rašforda, koji je sam izašao ispred golmana Alisona i rutinski zatresao mrežu.Prednost Junajteda je smanjio Mohamed Salah u 81. minutu, svojim 120. golom u Premijer ligi.Posle tri odigrana kola, Junajted je zabeležio jednu pobedu i dva poraza, a Liverpul je upisao dva remija i jedan poraz.U narednom kolu, Junajted će gostovati Sautemptonu, dok će Liverpul dočekati Bornmut.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Junajted izigrao odbranu Liverpula za vodeći gol Sanča, Milner vikao na Van Dajka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Avg.2022

Domaćin je poveo u 16. minutu Pomalo i neočekivano, gledajući uvodna dva meča Premijer lige, fudbaleri Mančester junajteda odigrali su sjajnih pola sata u derbiju 3. kola protiv Liverpula! Za to vreme su uspeli da postignu jedan pogodak, mada su mogli još tri da daju, i to preko Džejdona Sanča...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.