Mančester junajted odbio 20 miliona funti za Megvajera

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 22:07

Mančester junajted odbio 20 miliona funti za Megvajera

Fudbalski klub Mančester junajted odbio je ponudu od 20 miliona funti od Vest Hema za engleskog internacionalca Harija Megvajera.

Megvajer je od 2020. bio kapiten Junajteda, ali je njegova budućnost u Mančesteru pod znakom pitanja, pošto mu je trener Erik Ten Hag oduzeo kapitensku traku ranije ovog meseca.

On je u Mančester junajted stigao iz Lestera 2019. godine za 80 miliona funti.

Ugovor sa Junajtedom Megvajeru ističe 2025. godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle sezone je odigrao 31 utakmicu.

Za reprezentaciju Engleske upisao je 57 nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal,   Hag,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted odbio ogromnu ponudu za Megvajera

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jul.2023, 09:24

Ugovor sa Junajtedom Megvajeru ističe 2025. godine, a prošle sezone je odigrao 31 utakmicu Fudbalski klub Mančester junajted odbio je ponudu od 20 miliona funti od Vest Hema za engleskog reprezentativca Harija Megvajera, preneo je večeras BBC. Megvajer je od 2020. godine bio kapiten Junajteda, ali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Galinari stigao u Vašington

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Italijanski košarkaš i reprezentativac Danilo Galinari novi je igrač Vašington Vizardsa...Biće ovo njegov peti klub u najjačoj ligi sveta, a prethodne dve bio je saigrač sa Bogdanom Bogdanovićem u Atlanta Hoksima...Galinari je u nBA stigao 2008. godine, ali se posle tri sezone u njujorku vratio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.