Mančester junajted je ove sezone učinio nešto što Ferguson može samo da sanja!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted je ove sezone učinio nešto što Ferguson može samo da sanja!

Naravno da su engleski mediji pronašli nešto interesantno.

Aleks Ferguson je verovatno među trojicom najboljih trenera svih vremena, retko ko će uspeti da dostigne ono što je on, dokaz za to i jesu česte smene trenera u Mančester junajtedu otkako je on otišao.

Mojes, Van Gal, Murinjo, pa sada Solskjer, ređaju se kao na traci, a da li će Norvežanin ostati i nakon ove sezone još uvek se ne zna.

Ipak, ono čime se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted može pohvaliti ove sezone jeste nešto što nije napravio ni Ser Aleks Ferguson.

Naime, ove sezone je Mančester junajted uspeo da savlada na strani Arsenal, Čelsi i Totenhem, što se nije desilo od sezone 1984/85.

Nagoveštaj boljih dana?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjer ga preporodio, sada mu sprema i nov ugovor!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019

Vezista igra svoj najbolji fudbal od kako je stigao na Old Traford...Mančester junajted deluje kao potpuna drugačija ekipa od dolaska Olea Gunara Solskjera...Norvežanin je nakon smene Žozea Murinja sklopio sve kockice u ekipi, pa navijači sada mogu da se nadaju plasmanu u Ligu šampiona što je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.