Mančester Junajted - Stigao golman!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Junajted - Stigao golman!

Kako se i očekivalo novo pojačanje za "Đavole", Argentinac će konkurisati De Hei, ili biti čak prvi golman, ako Španac ode iz kluba.

Dosta klubova se interesovalo za Serhija Romera, prvog golmana argentinske reprezentacije.

Istekao mu je ugovor sa Sampdorijom, branio je na pozajmici u Monaku, ima dosta iskustva, branio je na Mondijalu, pričalo se i o Realu, na kraju završio je na "Old Trafordu".

Van Gal je već radio sa njim, u AZ Alkmaru krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << decenije, Romero je peto pojačanje kluba ove sezone, posle Depaja, Švajnštajgera, Šnajderlina i Matea Darmijana.

"Čast mi je da branim u najvećem klubu na svetu", bila je prva reakcija Romera.

On će zauzeti mesto Valdesa koji je u nemilosti nakon što je odbio da brani za rezerve prošle sezone. Španca je Van Gal kritikovao da ne sledi njegovu filozofiju i praktično ga eliminisao iz tima.



"Romero je veoma talentovan, dobro ga poznajem, biče odlično pojačanje za naš tim",
rekao je Van Gal, od koga se očekuje da dovede još par pojačanja, pre svega centralnog beka i verovatno napadača.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tako to radi Mančester junajted: Dok ste vi spavali, mi smo doveli još jedno pojačanje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015

Serhio Romero novi golman Crvenih đavola..Dobro jutro, Evropo! Dok ste spavali, doveli smo još jedno pojačanje!..Tako su se čelnici Mančester junajted na zvaničnom Tviter profilu obratili navijačima i objavili vest o dolasku Serhija Romera. Argentinski golman potpisao je trogodišnji ugovor sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.