Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO: Sutra je najvažnija utakmica u istoriji Junajteda

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da je predstojeća revanš utakmica polufinala Lige Evropa protv Selte „najvažnija u klupskoj istoriji“.
Trostruki prvak Evrope Mančester Junajted igra u četvrtak od 21.05 na ‘Old Trafordu’ protiv Selte, revanš utakmicu polufinala Lige Evropa. U prvoj utakmici u Španiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobedio je engleski tim sa 1:0.
Junajted se u Premijer ligi bori za plasaman u Ligu šampiona, ali nije u dobroj poziciji pošto zauzima peto mesto i za četvrtoplasiranim gradskim rivalom Sitijem zaostaje četiri boda, dva kola pre kraja. Prve tri ekipe plasiraće se direktno u Ligu šampiona, a četvrtoplasirani tim će igrati u kvalifikacijama.
Ekipa Žozea Murinja može da se plasira direktno u Ligu šampiona ako osvoji Ligu Evropa.
– Za Seltu je, prema njihovim rečima, ovo najvažnija utakmica u njihovoj istoriji. Ja mislim da je to najvažnija utakmica u našoj istoriji. Nije važno šta se pre dešavalo, koliko smo u prošlosti igrali važnih mečeva. Ne mislim da Selta više od nas sanja pobedu. Zaista to ne verujem, mislim da u tom pogledu medju ekipama neće biti razlike sutra, rekao je Murinjo.
Portugalac je u prethodnim utakmicama u Premijer ligi igrao s kombinovanim timovima.
– Situacija je jednostavna: 17 utakmica u sedam nedelja, sa 16 igrača, to je nemoguće. To nije kockanje, to je bila jednostavna odluka zasnovana na zdravom razumu, naveo je bivši trener Čelsija, Intera, Porta i Real Madrida.
The post MURINJO: Sutra je najvažnija utakmica u istoriji Junajteda appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Murinjo: Najvažniji meč u istoriji Junajteda

Izvor: B92, 11.Maj.2017, 08:01

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je predstojeća revanš utakmica polufinala Lige Evrope protv Selte "najvažnija u klupskoj istoriji"...U prvoj utakmici u Španiji, pobedio je engleski tim sa 1:0, a meč na Old Trafordu na programu je u četvrtak od 21:05h...Junajted se u Premijer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.