MURINJO GA ŽELI PO SVAKU CENU: Francuz OTKRIO gde će igrati od LETA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO GA ŽELI PO SVAKU CENU: Francuz OTKRIO gde će igrati od LETA (FOTO)

Ovaj igrač ima fantastične ponude.

Želeo je menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo po svaku cenu da dovede ovog leta Antoana Grizmana na Old Traford. Prelazak napadača Atletika iz Madrida i reprezentacije Francuske, činilo se da je gotova stvar, međutim, posle dužeg vremena, oglasio se i golgeter crveno-belih.

- Odlučio sam da ostanem. Ovo je teško vreme za klub. Otići >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad, bi bio nizak udarac - istakao je Antoan Grizman za francuske medije, dodavši da se nada kako će Jorgandžije dovesti dobra pojačanja u januaru 2018.

Podsećanja radi, Atletiku je zabranjeno da dovodi igrače u prelaznom roku, pošto je Sud za sportsku arbitražu u Lozani tokom nedelje odbio žalbu Madriđana, koju mu je izrekla Disciplinska komisija FIFA. Grizman je na Visente Kalderon stigao pre tri godine iz Sosijedada. U prošlom prvenstvu, bio je najzaslužniji za osvajanje trećeg mesta, sa učinkom od 26 golova i 12 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.