Runi hoće, trener ga neće!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi hoće, trener ga neće!

Murinjo ima ideju, ali je pitanje da li će uspeti da je sprovede u delo.

Mančester junajted traži napadača i to nije tajna. Ibrahimović je završio svoju epizodu na "Old Trafordu", Grizman neće napuštati Atletiko zbog zabrane transfera, te će Murinjo morati da nastavi potragu za špicem.

Jedna od želja portugalskog stratega je i napadač Evertona Romelu Lukaku, koji je u sezoni za nama bio drugi strelac Premijer lige sa 24 postignuta pogotka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mladi Belgijanac je svojevremeno u Čelsiju već sarađivao sa Murinjom, a Portugalac ga se i odrekao dok je bio na klupu "Plavaca", pustio ga je da se preseli na "Gudison Park".

Lukaku sada želi da napusti redove Evertona, ne planira da produži ugovor, aktuelna saradnja sa "Karamelama" traje mu do 2019. godine, te je jasno da bi već ovog leta mogao da ide.

Everton ipak tvrdi pazar, traže 100 miliona za svog najboljeg igrača, a Murinjo je smislio kako da ih smekša i smanji tu cenu.

On je naime spreman da u čitavu priču uključi Vejna Runija, koji je rekao da bi "Old Traford" napustio samo u slučaju da se vrati u Everton u kom je i počeo karijeru.

Ipak, Ronald Kuman nije zadovoljan ovakvom ponudom, smatra da mu Runi ne bi bio od prevelike pomoći, te bi mogao da stopira čitavu priču.

Uprava "Karamela" je Holanđaninu prepustila donošenje odluke, ukoliko Kuman i zaista kaže da ne želi Runija, Junajtedu će ostati da im ponudi tih 100 miliona funti ili makar neku približnu svotu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ljudina " Grizman ostaje u Atletiku zbog kazne!

Izvor: B92, 04.Jun.2017

Francuski napadač Antoan Grizman potvrdio je da će ostati u Atletiko Madridu jer su španskom klubu zabranjena dovođenja igrača narednog leta...Prethodnih nedelja se spekulisalo da bi Grizman mogao da se preseli u Mančester Junajted, ali nakon što je Sud za sportsku arbitražu (CAS) potvrdio suspenziju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.