MANČESTERSKI DERBI U NOVOM TERMINU: Policija pomerila finale FA Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 17:48

MANČESTERSKI DERBI U NOVOM TERMINU: Policija pomerila finale FA Kupa

"Visokorizičan" meč.

Početak finala FA kupa između Mančester Junajteda i Mančester Sitija, 3. juna, pomeren je unapred na zahtev Metropoliten policije.

Prvobitno je bilo planirano da taj duel na “Vembliju” počne između 16.45 i 17.30 po lokalonom vremenu, ali pošto je taj meč okarakterisan kao “visokorizičan” policija se usprotivila tim terminima.

Zbog toga je utakmica zvanično zakazana za 15 časova po lokalnom vremenu, pa će duel između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mančesterskih rivala biti prvi koji će biti igran u tom terminu još otkako je Siti pobedio Stouk u finalu 2011. godine.

Pomeranje početka finala FA kupa takođe dovodi do poklapanja sa terminom finala Lige šampiona za žene, koje će biti igrano na stadionu PSV Ajndhovena. Arsenal i Volfsburg su u prvom meču igrali 2:2 i revanš u Londonu ih čeka u ponedeljak, dok je Barselona slavila protiv Čelsija 1:0, a drugi meč se igra u četvrtak u Kataloniji.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ipak ima dobrih komšija u Mančesteru? Tako bar tvrdi Gavrdiola

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 03:32

Mančester siti i Mančester junajted igraće finale FA kupa. ,,Građani“ su pobedili Šefild sa 3:0 na Vembliju, zahvalijući sva tri gola Mareza. S druge strane, Junajted je na istom mestu ,,jedva preživeo“ Brajton i slavio posle penal završnice, koja je bila takođe dramatična. . Finale između...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.