Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 03:32

Ipak ima dobrih komšija u Mančesteru? Tako bar tvrdi Gavrdiola

Mančester siti i Mančester junajted igraće finale FA kupa. ,,Građani“ su pobedili Šefild sa 3:0 na Vembliju, zahvalijući sva tri gola Mareza. S druge strane, Junajted je na istom mestu ,,jedva preživeo“ Brajton i slavio posle penal završnice, koja je bila takođe dramatična. 
Finale između gradskih rivala igraće se 3. juna. Siti ima šanse za trostruku krunu ako osvoji Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup, što je uspelo samo generaciji ,,đavola“, 1999. godine.
Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Junajteda prezaju od velikog rivala i potencijalne triple krune u plavom delu Mančestera. Na pitanje o tome Pep Gvardiola je šaljivo odgovorio: ,,Ne moraju da se boje, mi smo komšije! Komšije su uvek dobre jedne prema drugima“.
Zatim je malo uozbiljio priču španski stručnjak. 
,,Još smo daleko od naslova, deplasirano je stoga o tome govoriti ovoga trenutka. U ovih šest godina, koliko vodim Siti, gubili smo u završnim fazama takmičenja, u finalu Lige šampiona ili polufinalu FA kupa. Ali, ponosan sam na sve što smo moji saradnici i ja napravili. Naravno, osvojili smo Premijer ligu. Inače bi verovatno ovde bio neki drugi menadžer. Ali, nisam glup, znam da analiziram ekipu i šta nam sve treba da budemo na žel

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.