Lotito jasan - Odlazi Sergej, dolazi novi Sergej?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito jasan - Odlazi Sergej, dolazi "novi" Sergej?

Izgleda da vlasnik Lacija već ima spremno rešenje za izvesnu prodaju Srbina.

Za SMS-a ne opada interesovanje iako je imao nešto slabiju sezonu u odnosu na prethodnu, ali ipak ga je Serija A proglasila najboljim veznim igračem u ligi.

Za srpskog reprezentativca vlada interesovanje velikana, spominju se Mančester Junajted, Juventus i PSŽ.

Deluje da su nekakako Francuzi najbliži kupovini stamenog veznog igrača.

Lotito bi tako ostao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje glavne "zlatne koke", ali najtvrđi pregovarač na svetu već ima spremno rešenje.

Ako Sergej Milinković-Savić ode, stiže Dominik Šobošlai. Mladi Mađar je sličnih fizičkih i tehničkih karakteristika poput SMS-a.

Trenutno igra za RB Salcburg, ima ugovor do 2022. godine sa prvakom Austrije.

Naravno, sve zavisi od transfera SMS-a. Lotito i Tare zahtevaju 80  miliona evra, videćemo ko će se prihvatiti pregovaračkog stola sa čelnicima "Olimpika".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.