Lingard Jangovim stopama?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 18:40

Lingard Jangovim stopama?

Dobar izbor?

Fudbaler Mančester Junajted Džesi Lingard ne isključuje mogućnost da karijeru nastavi u Italiji.

Kako su danas preneli brojni engleski mediji, Lingard se raspitivao kod bivših saigrača Krisa Smolinga i Ešlija Janga o životu u Italiji.

Shodno tome, ne treba zaboraviti da je Lingard angažovao i Mina Rajolu, koji je u bliskim odnosima sa gotovo svim italijanskim klubovima.

On se povezuje sa Milanom, u kom Rajola ima svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednu krupnu ribu, Đanluiđija Donarumu.

Mančester Junajted je spreman da ga proda, ali samo po ceni od 20 miliona evra.

Jedini problem za Milan može da bude plata veziste Junajteda, pošto svi znamo koliko su primanja daleko veća na Ostrvu nego na Apeninima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted završio za Argentinca, formiraju najskuplji tandem u istoriji fudbala, Ole otpisao trojicu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 14:37

Ništa od Sanča, nađena zamena, a ako stigne Afrikanac videćemo dvojicu najskupljih u tandemu...Izgleda da je Mančester Junajted blizu završetka prvog posla. U pitanju je talentovani Tijago Almada iz Veleza, pobedili su u trci sa španskim klubovima i PSŽ i ugovor je pitanje dana...Pregovori dobro...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.