Junajted završio za Argentinca, formiraju najskuplji tandem u istoriji fudbala, Ole otpisao trojicu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 14:37

Junajted završio za Argentinca, formiraju najskuplji tandem u istoriji fudbala, Ole otpisao trojicu!

Ništa od Sanča, nađena zamena, a ako stigne Afrikanac videćemo dvojicu najskupljih u tandemu.

Izgleda da je Mančester Junajted blizu završetka prvog posla. U pitanju je talentovani Tijago Almada iz Veleza, pobedili su u trci sa španskim klubovima i PSŽ i ugovor je pitanje dana.

Pregovori dobro napreduju, a to je izgleda dokaz da "Đavoli" neće pristati na zahteve Dortmunda kada je Sančo u pitanju.

Almada ima 19 godina, jasno nije dobar kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Englez, koštaće 20-tak miliona ali je kupovina za budućnost.

Engleski mediji tvrde da Junajted pokušava i dalje da dogovori transfer Kulibalija, da su spremni da plate 80 miliona evra i formiraju najskuplji štoperski par svih vremena Megvajer-Kulibali.

Ostaje i dalje napadač, nastavlja se potera za Dembeleom, a Pogba je daleko od odlaska, samim tim ne bi trebalo da bude promena u veznom redu, osim dolaska mladog Džada Belingema iz Birmingema.

Soslkjer je već saopštio klubu da ne računa na Smolinga, Roha i Sančeza koje će sadašnji klubovi teško otkupiti, pa bi njihove pozajmice mogle da budu produžene, ili da budu prodati nekoj trećoj strani.

Sve se glasnije priča da neće biti mesta ni za Lingarda koji ima ponude iz Italije, ali se pominju i neki klubovi PL.

U svakom slučaju, Glejzeri su odobrili budžet veći od 150 miliona, sa tim što će klub morati da smanji broj igrača i budžet za plate...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.