LŠ (E i H): Lajpcig imao 3:1 pa pobedio u nadoknadi, PSŽ ne sme da izgubi! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020, 21:52

LŠ (E i H): Lajpcig imao 3:1 pa pobedio u nadoknadi, PSŽ ne sme da izgubi! (video)

Čeka nas ludnica!

Fudbaleri Lajpciga pobedili su u gostima ekipu Bašakšehira rezultatom 4:3 (2:1) i tako stvorili dodatni pritisak na PSŽ.

Lajpcig sada ima devet bodova, koliko i Mančester Junajted koji večeras čeka PSŽ, koji ima šest bodova.

PSŽ ne sme da izgubi, a ukoliko pobedi, sva tri tima će u poslednje kolo ući sa po 9 osvojenih bodova! U poslednjem kolu sastaju se Lajpcig i Junajted te PSŽ i Bašakšehir. Čekamo ishod iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančestera pa da pravimo računicu...

Lajpcig je danas zasluženo došao do pobede, mada je bilo još kako uzbudljivo, u završnici za infarkt.

Meč je obeležio čudesni Irfan Kahveči, trostruki strelac za domaće, a posebno se ističe njegov treći gol za 3:3 u 85. minutu. Ipak, u nadoknadi je Sorlot pogodio za veliku pobedu Nemaca.

No, da krenemo redom. Gosti su stekli dva gola prednosti, strelci su bili Poulsen i Mukiele u 26. i 43. minutu i delovalo je da je sve gotovo pre odlaska na odmor. Onda je u pravom trenutku Kahveči pogodio za 1:2, u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Lajpcig je nastavio da dominira u drugom poluvremenu, Dani Olmo je u 66. minutu postigao sjajan pogodak za 1:3, ali se domaći i dalje nisu predavali.

Ponovo je Kahveči strelac, asistent je Demba Ba u 72. minutu za uzbudljiv finiš.

Pet minuta pre kraja, nestvarni Irfan Kahveči je postigao i treći pogodak i to kakav - iz slobodnjaka je pogodio od prečke za 3:3!

Činilo se da će doći do podele bodova, ali je onda Sorlot iskoristio to što su ga rivali loše čuvali i sa nekih 18 metara pogodio za novi preokret - 3:4!

Ako PSŽ večeras pobedi svi će imati po 9 bodova, ako izgubi, moraće da se nada čudu za plasman u osminu finala.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šou sa sedam golova, Lajpcig preživeo reviju promašaja i strašnog Kahvečija! PSŽ i Junajted strepe (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020

Nemci umalo da prokockaju pobedu i dođu na rub eliminacije..Lajpcig je znao šta mora da uradi i uradio je to. Ali uz mnogo sreće i u pravom rezultatskom rolerkosteru sa sedam golova...Nemci su pobedili Bašakšehir u Turskoj 4:3 golom Aleksandra Serlota u nadoknadi vremena i upisali tri mnogo bitna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.