LEGENDA JUNAJTEDA: Oni da budu šampioni? Pa, nikada ništa nisu osvojili! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA JUNAJTEDA: Oni da budu šampioni? Pa, nikada ništa nisu osvojili! (VIDEO)

Legendarni bek Mančester junajteda Geri Nevil važio je za britkog igrača na terenu. Već godinama je takav i kao stručni komentator. Vrlo često, bez uvijanja iznese stav o određenoj pojavi, ma koliko se te reči nekome ne dopadaju.
Na meču Mančster junajted – Kristal Palas, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru 1&D3+.
Takav je i njegov kolega po novoj profesiji Džejmi Karager, nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “Hrabro srce” Liverpula. Ovog puta, ostao je u Nevilovoj senci. Odgovarajući na pitanje, može li Totenhem da osvoji titulu, nekadašnji fudbaler Junajteda je odgovorio:
– Da li će Totenhem osvojiti titulu? Ne, Totenhem neće osvojiti titulu. Totenhem je nije osvojio ceo život. Zašto bi se sada šokirali glumeći da će uzeti naslov?
Totenhem je neizostavni član velike šestorke engleskog fudbala, uz Junajted, Siti, Čelsi, Arsenal i Liverpul. Međutim, u tom, najvišem društvu, klub iz severnog Londona ima ubedljivo najsiromašniju trofejnu salu. “Pevci” su samo dva puta bili šampioni Engleske, poslednji put još 1961. Klub je osam puta osvajao FA Kup, a ni za taj trofej ne zna od 1991.
 
Tottenham’s chances of winning the league according to Gary Neville pic.twitter.com/PFf27034xL
— Asad (@asxd_98) August 21, 2019
Članak LEGENDA JUNAJTEDA: Oni da budu šampioni? Pa, nikada ništa nisu osvojili! (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

The post LEGENDA JUNAJTEDA: Oni da budu šampioni? Pa, nikada ništa nisu osvojili! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA Junajted ne ume sa penala, stativa spasla Milivojevića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Muke navijača Junajteda se nastavljaju. Kristal palas na old Trafordu nije dao gol 24 godine. Sada je pogodio dva puta i slavio na Teatru snova prvi put od oktobra 1970!. Na meču Bornmut – Mančester siti, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru 2&5+.. Peošlog ponedeljka u Vulverhemptonu,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.