Kritike Matiću!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritike Matiću!

Izgleda da je veoma bitan šraf u Mančester junajtedu, kada ne funkcioniše najbolje, tada Junajted gubi.

Na jednom portalu koji se bavi isključivo Mančester junajtedom po imenu "Unitedfocus.com", pisali su i o Nemanji Matiću.

Srpski fudbaler je bio fantastičan od trenutka kada je Ole Gunar Solskjer stigao u tim, ali je nakon povrede zbog koje je propustio revanš meč u Parizu bio daleko slabiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Junajted je izgubio uzastopne utakmice protiv Arsenala i Vulverhemptona. Nije Matić jedini kojeg treba kriviti, bilo bi to veoma nepošteno, ali nije bio ni pozitivan za ekipu kao što je bio ranije. Junajted ima druge opcije, a Matić mora da zadrži svoje mesto u timu. Nije više tako lako izostaviti Skota Mektomineja i Andreasa Pereiru", piše na pomenutom sajtu.

Ne treba nikako zaboraviti i Freda, a pored gore navedenog na pomenutom sajtu piše i da će Mančester junajted potražiti vezistu preko leta i da je Matićevo mesto u timu veoma ugroženo.

Očekujemo da srpski reprezentativac sve preokrene, nadamo se već dobrim njegovim igrama u dresu reprezentacije Srbije u mečevima protiv Nemačke i Portugala.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.