Konteu se žuri, aktivira plan B?!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteu se žuri, aktivira plan "B"?!

Novi trener Intera, nestrpljiv, problem su napadači...

Inter i dalje ne uspeva da dovede napadača, Mančester Junajted ne odustaje, traže 85 miliona za Lukakua.

Konte želi da ima kompletan tim na pripremama u Aziji, a osim Belgijanca, očekuje dogovor i oko Džeka, koji je, i dalje, daleko jer Roma traži 20 miliona evra.

Poslednja ponuda koja je otišla u Mančester je dvogodišnja pozajmica koja bi bila oko 70 miliona evra, plus ostatak na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << druge sezone.

To bi maksimalno bilo oko 80 miliona, Lukaku je nestrpljiv, ali Junajted nema potrebu da prodaje Belgijanca.

Konte traži da se aktivira plan "B", Duvan Zapata iz Atalante koga bi "Orobići" prodali za oko 50 miliona evra. To bi moglo da se odradi odmah, bez prodaje Ikardija koji drži ključ, odbijanjem da ode.

Tačnije on je eliminisan, danas počinje samostalni rad u Milanu, ali ne prihvata nijednu ponudu, čeka Juventus. Inter traži 60 miliona evra, čini se previše, s obzirom na status igrača, videćemo na kraju kako će se saga oko Argentinca završiti, tek novi trener traži što pre da se dovedu dva napadača.

Što se ostalih linija tima tiče, tu je sve verovatno zatvoreno, mada bi prodaja Naingolana otvorila mesto za vezistu, priča se o Sergeju Milinković Saviću, ali čini se da je on preskup za italijanske klubove.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konačno - Konte dobio najveće pojačanje ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Saga izgleda završena, Inter je na kraju uspeo da se dogovori...Španski i engleski mediji tvrde da je posao završen i da je Junajted prihvatio poslednju ponudu Intera za Lukakua...Natezanje je trajalo nedeljama, Konte je želeo napadača što pre, Ikardi je otpisan, Lautaro Martinez na odmoru, Keita...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.