Konačno - Konte dobio najveće pojačanje ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno - Konte dobio najveće pojačanje ovog leta!

Saga izgleda završena, Inter je na kraju uspeo da se dogovori.

Španski i engleski mediji tvrde da je posao završen i da je Junajted prihvatio poslednju ponudu Intera za Lukakua.

Natezanje je trajalo nedeljama, Konte je želeo napadača što pre, Ikardi je otpisan, Lautaro Martinez na odmoru, Keita nije otkupljen, za turneju je pozvan Puškaš koji je igrao za Palermo. Rumun će se pridružiti timu u Aziji, ali izgleda da će Lukaku pravo iz Australije, sa priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajteda odleteti u Kinu.

Naime, poslednja ponuda od 80 miliona je prihvaćena, nešto su i bonusi, očigledno Junajtedu je bilo stalo da proda Belgijanca.

Naime, oni će dovesti Megvajera iz Lestera za oko 80 miliona evra sa bonusima, a žele i ofanzivnog Bruna Fernandesa koji se, iako je vezista, nadavao golova u Sportingu.

Sa druge strane, De Hea i Pogba su najverovatnije rešili svoju sudbinu pa je ovo zaista dobar dan za navijače Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.