Ko je najmuževniji igrač Premijer lige?

Izvor: B92, 26.Jan.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najmuževniji igrač Premijer lige?

Prema anketi koja je nedavno sprovedena u Velikoj Britaniji Vejn Runi, napadač Mančester Junajteda proglašen je najmuževnijim igračem Premijer lige.

Vejn Runi teško da se može uvrstiti među lepotane, ali je u anketi koju je sprovela jedna britanska firma koja pravi muške kozmetičke proizvode uspeo da iza sebe ostavi nešto zgodnije fudbalere poput Rajana Gigsa, na drugom mestu, Frenka Lamparda i kapitena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Liverpula Stivena Džerarda koji dele treće mesto.

Runiju je pripalo 20 odsto glasova, Gigsu 18, dok Lampard i Džerard imaju po 10 odsto glasova.

"Kad je na terenu, Vejn Runi je ono što se može okarakterisati kao "pravi muškarac", zbog čega je zasluženo i pobedio u ovoj anketi", naveli su u kompaniji koja je i naručila istraživanje.

Kao najmanje muževan fudbaler proglašen je Ešli Kol, levi bek Čelsija, prenosti The Sun.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.