Kazna za sudiju Majka Dina  iz PL u Čempionšip

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za sudiju Majka Dina " iz PL u Čempionšip

Poznati engleskih sudija Majk Din kažnjen je zbog kontraveznih odluka koje je u proteklom mesecu donosio i zbog toga će sada suditi drugu ligu Engleske.

Engleski sudija našao se u centru pažnje kada je na meču Mančester Junajteda i Vest Hema, veznog igrača ’Čekićara’ Sofijana Fegulija isključio u 15. minutu, a komisija je poništila crveni karton koji je u dobroj meri uslovio tok utakmice između ’Čekićara’ i ’Đavola’.

Na jednom od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbija u premijer ligi nije isključio fudbalera Evertona Rosa Barklija, koji je u 68. minutu oštro startovao na Džordanu Hendersonu, kako se to kaže "otvorenim đonom".

Majk sudio je mečeve prošlog kola engleskog FA kupa između Totenhema i Aston Vile, a ovog vikenda sudiće Jorkširski derbi između Lids Junajteda i Barnslija.

Lids je trenutno treći na tabeli Čempionšipa i ima sedam bodova manje od prvoplasiranog Njukasl Junajteda, dok je Barnsli na desetoj poziciji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jedan od najpoznatijih engleskih sudija kažnjen prebacivanjem u Čempionšip

Izvor: Press, 18.Jan.2017

Sudijska organizacija Fudbalske asocijacije Engleske, posle nekoliko odluka koje su izazvale mnoge negativne reakcije, odlučila je Majk Din odmori od suđenja Premijer lige. . foto: novosti.rs. Jedan od najpoznatijih engleskih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.