Kantona: Murinjo - vrhunski glumac

Izvor: Mondo, 23.Mar.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kantona: Murinjo - vrhunski glumac

Bivši francuski reprezentativac rekao da "skida kapu" Portugalcu jer je dobar trener, inteligentan i harizmatičan i zbog toga što uvek štiti svoje igrače.

Erik Kantona okušao se u reklama kao glumac i mnogi su mu odali priznanja za te role.

Međutim, bivši francuski reprezentativac zadivljen je ulogom koju već godinama igra Žoze Murinjo na terenima širom Evrope.

Bivši fudbaler Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << junajteda priznao je da se divi Portugalcu, treneru madridskog Reala.

"Nisam ljubitelj njegovog stila igre, ali on je sjajna ličnost. Murinjo je inteligentan, ima neverovatnu harizmu i na poseban način rešava stvari. Slažem se sa njegovom izjavom da trener mora da bude glumac. Važno je da ne pokazujete uvek emocije kada ste sa igračima", rekao je Kantona za švajcarski "Le Matan".

On je dodao da portugalski stručnjak većinu svojih poteza, zbog kojih je često kritkovan, pravi kako bi zaštitio fudbalere.

"Murinjo tačno zna kako da se ponaša u svakoj situaciji. On uvek privlači pažnju na sebe, ne samo zbog svog ega, već i zbog toga jer želi da skine pritisak sa svojih igrača. Zaista se divim njegovom radu", zaključio je Kantona.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.