Kako LVG želi da preboli Pedra?

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako LVG želi da "preboli" Pedra?

Čelsi je ispred nosa ukrao Pedra Mančester Junajtedu, a Luj van Gal je na kraju ostao praznih ruku.

Holanđanin će propust oko transfera Pedra pokušati da reši dovođenjem Sadija Manea iz Sautemptona.

'Crveni đavoli' su već poslali ponudu na adresu 'Svetaca', javlja "Skaj Sport".

Mane je počeo drugu sezonu u Engleskoj, pošto je prošle godine za 10 miliona funti stigao u Sautempton >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Salcburga. U prvom delu sezone nije se toliko isticao, ali je u drugom eksplodirao. Na 32 meča za \'Svece\' postigao je 10 golova, uključujući i het-trik za koji mu je trebalo dva minuta i 56 sekundi, najbrži u istoriji Premijer lige.

Sautemptonu nije strano prodavanje velikog broja igrača, ali je pitanje da li su spremni da se odreknu bitnog prvotimca na samom kraju prelaznog roka.

Mane ima 23 godine i nastupa za reprezentaiciju Senegala, za koju je na 22 meča šest puta bio strelac.

Igra na svim napadačkim pozicijama u veznom redu, na oba krila i iza napadača, a Ronald Kuman ga je koristio i kao "lažnu devetku".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.