Gotovo je, Pedro je Plavac! Novi šamar Mančester Junajtedu: Murinjo ukrao napadača zbog 3.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je, Pedro je Plavac! Novi šamar Mančester Junajtedu: Murinjo ukrao napadača zbog 3.000.000 evra

Završena je transfer saga oko napadača Barselone, koji je je jutros doputovao u London na lekarske preglede i potpis ugovora

U roku od dva dana Mančester Junajted je doživeo dva prava šamara na fudbalskoj pijaci od najvećih rivala. Prvo im je Mančester Siti preoteo Nikolasa Otamendija kojeg je Van Gal jurio celo leto, a sada im je Čelsi ispred nosa ukrao Pedra iz Barselone!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ostrvski mediji su i ranije najavljivali interesovanje Žozea Murinja za Pedra, ali je izgledalo da je Barsin napadač bliži Mančester Junajtedu i da će sigurno naslediti Anhela Di Mariju na Old Trafordu. Međutim, dok je Junajted oklevao i cenkao se, Čelsi je reagovao munjevito i preoteo im momka sa Kanarskih ostrva.

Poznato je da je Pedro imao otkupnu klauzulu u visini od 30.000.000 evra i da Barsa nije htela ni da razgovara ispod te sume. Mančester je nudio 25.000.000 evra plus dodatnih 5.000.000 na ime eventualnih bonusa i pokušavao da uštedi... Malo je nedostajalo da Katalonci prihvate ponudu, a onda je uleteo Murinjo i okrenuo Pedra put Londona. Ponuda Plavaca je glasila 28.000.000 plus 2.000.000 evra kroz bonuse. Dovoljno da posao bude zaključen.

Barseloni je ova ponuda više odgovarala, igrač je takođe pristao i Mančester Junajted je izvisio za još jedno veliko pojačanje ovog leta. Pedro je već otputovao u London na lekarske preglede i večeras bi trebalo i zvanično da bude potrvđen kao novi igrač Čelsija.

Na Stamford Brodžu će se pridružiti nekadašnjem saigraču iz Barselone sesku Sesku Fabregasu, a Murinjo je u njemu dobio i četvrto veliko pojačanje ovog leta. Za mesto u timu Čelsija bi sada trebalo da se zabrine brazilski internacionalac Vilijam...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kako LVG želi da "preboli" Pedra?

Izvor: B92, 19.Avg.2015

Čelsi je ispred nosa ukrao Pedra Mančester Junajtedu, a Luj van Gal je na kraju ostao praznih ruku...Holanđanin će propust oko transfera Pedra pokušati da reši dovođenjem Sadija Manea iz Sautemptona...'Crveni đavoli' su već poslali ponudu na adresu 'Svetaca', javlja "Skaj Sport"...Mane je počeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.