Kakav dan za Mančester junajted, upali su u zonu sumraka

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za Mančester junajted, upali su u "zonu sumraka"

Loše vesti za navijače Junajteda ne prestaju, nakon debakla od Čelsija, Murinjo je dobio najgore moguće vesti.

Primili su čak četiri gola od Čelsija na "Stamford Bridžu", a pitanje je šta bi bilo da u postavi nije bilo Erika Bajia.

Fudbaler iz Obale Slonovače je jako dobar od dolaska iz Viljareala, zovu ga novim Vidićem ali ni on nije mogao danas da pomogne svojim sa igračima da ne dožive katastrofu. Na to je uticala i povreda koji je zadobio u 52. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susreta, pa je Junajted do kraja još dva puta kapitulirao."

Ipak, po završetku susreta sa "Plavcima", Murinjo je javnosti saopštio jako loše vesti vezane za sjajnog defanzivca.

"Baji je povređen i bojim se da je loše. O njegovom kolenu se radi, povreda je u predelu ligamnata", rekao je Portugalac.

Koliko će defanzivac odustvovati, znaće se nakon dodatnih analiza.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baili: Bojim se da je ozbiljna povreda

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 12:39

Štoper Mančester Junajteda Erik Baili povredio je koleno na meču protiv Čelsija. 22-godišnjak se sudario sa Edenom Azarom i svi u klubu se boje one najgore dijagnoze..."Bojim se da je ozbiljna povreda. U pitanju je koleno, ligamenti. On se boji da je veoma ozbiljno i da će dugo odsustvovati", rekao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.