Video dana - Ovako je Teri dočekao Murinja! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video dana - Ovako je Teri dočekao Murinja! (video)

Svaka čast!

Čelsi je danas ugostio Mančester junajted, a u centru pažnje svakako je bio povratak Žozea Murinja na Stamford Bridž.

Pre početka utakmice, Džon Teri je po izlasku iz tunela stao da se pozdravi sa bivšim menadžerom sa kojim je osvojio tri titule u Premijer ligi.

Dok su navijači ČElsija skandirali Murinju da će dobiti otkaz, kapiten je pokazao kako se poštuje bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener, najuspešniji u istoriji kluba.

WATCH: It all started so well for Jose. He was all smiles with Terry. SS1 for HT reaction: https://t.co/vsh9vlh27y https://t.co/z8Dxx1XgiQ

— Sky Sports 📺 (@SkySports) October 23, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KAO DA MU JE OTAC: Evo kako je Džon Teri dočekao bivšeg trenera Žozea Murinja

Izvor: Kurir, 23.Okt.2016

...Navijači Čelsija su Portugalca dočekali "na nož", jer ga smatraju izdajnikom, s obzirom na to da je otišao u tabor ljutog rivala..Međutim, kapiten Čelsija Džon Teri poželeo je bivšem šefu toplu dobrodošlicu Iskusni štoper je stao pored Murinja, proveo neko vreme u prijatnom razgovoru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.