Kad Portugalci prodaju, dvojac u Junajtedu za 90 miliona!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Portugalci "prodaju", dvojac u Junajtedu za 90 miliona!

Pitanje je časova, a ne dana, mada, na ovo smo već navikli kada su igrači Žorge Mendeša u pitanju...

Navodno, Mančester Junajted će kupiti dvojicu igrača Benfike.

U pitanju su Viktor Lindelof i Nelson Semedo, a u kasu "Orlova" trebalo bi da se slije oko 90 miliona evra.

Lindelof je zimus bio meta Junajteda, ali je produžio ugovor sa lisabonskim klubom, dok je Semedo desni bek portugalske reprezentacije i ima ugovor do 2021.

Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << agent Mendeš je bio u pregovorima sa Pari Sen Žermenom, ali nije bilo dogovora.

Sve ove vesti treba uzeti sa zadrškom, portugalski listovi često sele igrače iz tamošnjih klubova u Junajted i Siti, najavljuju senzacionalne transfere, a mnogi veruju da im dižu cenu na taj način.

Svojevremeno je čak Junajted upozorio da nije zainteresovao za Gajtana koga su nedeljama "dovodili" na "Old Traford".

Sada je navodno sve gotovo i predsednik Vijera je na putu za Englesku kako bi finalizovao transfere.

Kako rekosmo, imamo rezervu prema ovim navodima, hajde da sačekamo šta će se desiti, ali engleski mediji su tokom nekoliko proteklih nedelja insistirali da su mete Junajteda u defanzivi potpuno drugačije i da su još zimus odustali od Šveđanina Lindelofa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.