Juventus bi Matu, Junajted bi 30m?

Izvor: B92, 09.Sep.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus bi Matu, Junajted bi 30m?

Uprava Juventusa pokušaće u zimskom prelaznom roku da dovede Španca Huana Matu iz Mančester Junajteda, preneo je Tutosport.

Španac je na Old Traford došao pre samo šest meseci iz londonskog Čelsija, ali je navodno spreman da sasluša ponudu torinskog kluba.

Kako navodi Tutosport, problem bi, kao i uvek, moglo da bude obeštećenje, jer Junajted traži 30 miliona funti, sedam manje nego što ga je platio Čelsiju.

Novi menadžer Junajteda Luj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << van Gal u letnjem prelaznom roku potrošio je preko 150 miliona funti, pa bi prodajom Mate u januaru 2015. godine engleski klub u odredjenoj meri mogao da popravi finansijski saldo.

Mata je u drugom delu prošle sezone za Junajted odigrao 15 utakmica i dao šest golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.