Junajtedu samo bod protiv Stouka

Izvor: RTS, 01.Jan.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajtedu samo bod protiv Stouka

Fudbaleri Stouka i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) u prvom meču 20. kola engleske Premijer lige. Mančester je tako posle trećeg remija u poslednje četiri utakmice ostao na trećem mestu na tabeli. Читај ми!

Fudbal 1 Junajtedu samo bod protiv Stouka

2 Ćurčić: Najopasniji smo kad nas otpišu

3 Buđenje uz Premijer ligu

4 Godina rezervisana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za legende

5 "Alarmantno, ne i beznadežno"

Domaći tim je poveo golom kapitena Rajana Šoukrosa u drugom, ali je bod Junajtedu doneo Radamel Falkao u 26. minutu.

Ekipa Luja van Gala ni u drugom meču zaredom u Premijer ligi nije uspela da ostvari pobedu, a nerešen rezultat je možda i najpravedniji na stadionu Britanija.

Stouk je otvorio meč golom iz svog najjačeg oružija – posle prekida. Korner je izveo Arnautović, visoki Krauč je u skoku nadvisio odbranu Junajteda, a Šoukros je sa samo tri metra zakucao loptu u gol.

Stouk je samo 15 minuta kasnije mogao da poveća prednost, ali je Mame Biram Dijuf, posle kiksa Džonija Evansa, promašio u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom De Heom.

Kazna je ubrzo usledila, Falkao se posle kornera najbolje snašao u kaznenom prostoru Stouka i matirao Asmira Begovića.

U drugom poluvremenu oba tima su mogla da osvoje tri boda, prvo je Van Persi lucidnim pokušajem promašio dobru priliku, dok je stativa sprečila Pitera Krauča da postane junak prve utakmice engleskog šampionata u 2015. godini.

Sudija Majk Oliver mogao da je dosudi penal za Stouk u 60. minutu kada je Kris Smoling igrao rukom u svom šesnaestercu, ali se engleski arbitar nije oglasio.

Rezultati i strelci:

Stouk – Mančester junajted 1:1 (Šoukros 2 – Falkao 26)

Od 16 sati igraju:

Aston Vila – Kristal Palas

Hal – Everton

Liverpul – Lester

Mančester siti – Sanderlend

Njukasl – Barnli

Kvins Park Rendžers – Svonsi

Sautempton – Arsenal

Vest Hem – Vest Bromvič Albion

Od 18.30 je na programu meč između Totenhema i Čelsija na Vajt Hart Lejnu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Totenhem Čelsiju dao pet golova!

Izvor: Sportal.rs, 01.Jan.2015

Čak pet golova dali su fudbaleri Totenhema Čelsiju u derbiju 20. kola Premijer lige. Na "Vajt Hart Lejnu" ekipa Maurisija Poketina savladala je tim Žozea Murinja sa 5:3, a ovaj rezultat doprineo je veoma zanimljivoj situaciji na tabeli. Na prvom mestu je i dalje Čelsi, a na drugom Mančester siti,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.