Junajtedu jasno, kakav Sančo - Ponovo se ulaže ogroman novac u defanzivu!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 10:03

Junajtedu jasno, kakav Sančo - Ponovo se ulaže ogroman novac u defanzivu!

Ne zna se šta je prioritetnije.

Sinoć je Mančester Junajted nastavio crni polufinalni niz. Poraz od Sevilje je bila treća eliminacija na korak od finala tokom ove sezone. Španci idu dalje zahvaljujući kasnom golu De Jonga, promašajima Marsijala, Rašforda i Grinvuda, ali i uz 'pomoć' odbrane Solskjerovog tima.

Holanđanin, koji je ušao sa klupe, nije imao svog čuvara posle asistencije Navasa - ubrzo je usledio previranje Fernandeša i Lindelofa, Šveđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je napravio ogromnu grešku.

Pol Skols je pomenuo posle meča da Junajted mora da plati koliko Borusija traži, Sančo ne bi promašivao poput ofanzivaca Junajteda. Pitanje je da li je samo ofanziva problem.

Engleski mediji prenose da će se ponovo ulagati u odbranu, i to skupo. Na Vudvordovom skeneru je odlični Ben Vajt, Englez je igrač Brajtona - prošle sezone je zasijao u Bijelsinom Lidsu.

22-godišnjaka žele maltene svi klubovi iz gornje šestorke PL, navodi se da je Liverpul takođe u trci a da su ponude Čelsija i Lestera od 20 miliona funti već odbijene.

Brajton želi pedeset miliona funti za svog mladog defanzivca, "galebovima" nije problem da ostane još jednu sezonu, računaju da će cena samo ići na gore.

Liverpul je prodao Lovrena, raspituju se oko Vajta, na drugoj strani Junajted će se rešiti Smolinga, Džonsa i Roha. Ukoliko se krene sa 'ratom ponuda' bićemo blizu novog "Megvajerskog" transfera tokom narednog leta.

   
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.