Junajted želi Harija Kejna

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 14:14

Junajted želi Harija Kejna

Mančester junajted poslaće u narednih nekoliko nedelja ponudu Totenhemu za kapitena londonskog kluba i engleske reprezentacije Harija Kejna.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag poručio je čelnicima kluba da je Kejn potencijalno ključni igrač za šampionske ambicije "crvenih djavola" u narednoj sezoni, prenose britanski mediji.

Ten Hag želi da što pre reši situaciju i sazna da li može u junu da dovede kapitena engleske fudbalske reprezentacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kejn ima ugovor sa Totenhemom do kraja naredne sezone, a britanski mediji navode da je predstojeći prelazni rok možda poslednja šansa za londonski klub da dobije obeštećenje za engleskog reprezentativca.

Gardijan je objavio je da bi visina obeštećenja trebalo da bude veća od 80 miliona evra ako predsednik Totenhema Danijel Levi odluči da dozvoli Kejnu da na kraju sezone napusti londonski tim.

Kejn je ove sezone postigao 28 golova na 37 mečeva u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.