Junajted ubedljiv protiv Fulama, minimalac Arsenala

Izvor: RTS, 08.Dec.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ubedljiv protiv Fulama, "minimalac" Arsenala

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Fulam sa 4:1, u utakmici 16. kola Premijer lige. Arsenal minimalnim rezultatom savladao ekipu Hadersfilda. Istim rezultatom Barnli bolji od Brajtona, a Kardif od Sautemptona. Vest Hem posle preokreta savladao Kristal Palas.
Ekipa Mančester junajteda prekinula je seriju od četiri utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez pobede u Premijer ligi, pošto je u utakmici 16. kola ubedljivo savladala Fulam sa 4:1.

"Đavoli" su već posle prvih 45 minuta imali tri gola prednosti, a strelci su bili Jang, mata i Lukaku. Kamara je sa bele tačke smanjio na 3:1, da bi konačan rezultat postavio Markus Rašford, najbolji pojedinac utakmice.
Junajted je šesti sa 26 osvojenih bodova, dok je Fulam poslednji sa devet.
Arsenal se dugo mučio protiv Hadersfilda, ali je u finišu meča stigao do tri boda lepim golom Lukasa Toreire.
"Tobdžije" su stigle do 34. osvojenog boda i trećeg mesta na tabeli, dok je Hadersfild ostao 18. sa deset.
Kardif je golom Patersona savladao ekipu Sautemptona, kojoj nije pomogla ni promena trenera, dok je isti rezultat viđen u duelu između Barnlija i Brajtona – jedini strelac bio je Tarkovski u 40. minutu.
Prava goleada viđena je u duelu Vest Hema i Kristal Palasa, a domaći su do tri boda stigli posle preokreta.
Vest Hem je deseti, a Kristal Palas 16. na tabeli Premijer lige.
Palas je poveo golom Mekartura u prvom poluvremenu, a "čekićari" su u nastavku za manje od 20 minuta postigli tri gola (Snodgras, Čičarito, Anderson), da bi konačan rezultat postavio Šlup u 75. minutu.
Derbi kola igraju Čelsi i Mančester siti (18.30), dok se kasnije večeras sastaju Lester i Totenhem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Fulam poražen od najboljeg Junajteda ove sezone, spektakularni Toreira! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018

U okviru 16. kola Premijer lige, u terminu od 16h odigrano je pet mečeva...Mančester junajted je slavio na "Old Trafordu" protiv Fulama rezultatom 4:1 (3:0)...Poveli su "Đavoli" u 13. minutu, strelac je bio Ešli Jang, asistenciju je upisao u poslednje vreme odlični Rašford...Samo 15 minuta kasnije,...

Nastavak na Sportske.net...

Murinjo se pita, da li ovaj gest znači da će se Junajted otvoriti u januaru?

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018

Portugalac u svom stilu otpočeo konferenciju za novinare nakon pobede u 16. kolu Premijer lige...Mančester junajted je prekinuo seriju od četiri meča bez trijumfa u Premijer ligi, slavili su sa 4:1 protiv Fulama na svom terenu...Bio je to prvi put da su postigli četiri pogotka na jednoj utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.