Murinjo se pita, da li ovaj gest znači da će se Junajted otvoriti u januaru?

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se pita, da li ovaj gest znači da će se Junajted otvoriti u januaru?

Portugalac u svom stilu otpočeo konferenciju za novinare nakon pobede u 16. kolu Premijer lige.

Mančester junajted je prekinuo seriju od četiri meča bez trijumfa u Premijer ligi, slavili su sa 4:1 protiv Fulama na svom terenu.

Bio je to prvi put da su postigli četiri pogotka na jednoj utakmici još od minule sezone, kada su u FA kupu ubedljivo savladali niželigaša Jeovil, na debiju Aleksisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sančeza.

Proradio je i Romelu Lukaku, koji je postigao gol na svom stadionu posle skoro 1000 minuta, a Murinjo je konferenciju posle susreta počeo u prepoznatljivom sarakstičnom maniru.

Naime, on je po dolasku na konferenciju za novinare primetio da nema flašica sa vodom, pa je konstatovao sledeće.

"Nema vode? Je l to čuvamo novac za januar?", rekao je Murinjo.

Novo "bockanje" uprave od strane portugalskog stratega, koji je još letos tražio nekoliko pojačanja, ali su mu dovedeni samo Diogo Dalot, vezista Fred i iskusni golman Li Grent

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.