Junajted smenio Solšera sa mesta trenera

Izvor: Beta, 21.Nov.2021, 13:44

Junajted smenio Solšera sa mesta trenera

Fudbalski klub Mančester junajted otpustio je danas Ole Gunara Solšera sa mesta trenera, nakon što je klub upisao pet poraza u poslednjih sedam utakmica Premijer lige."Ole će uvek biti legenda Mančester junajteda i sa žalejnjem smo doneli ovako tešku odluku", navodi se u saopštenju kluba.Norveški stručnjak je Junajted vodio od decembra 2018. godine, a sa klubom je prošle sezone igrao finale Lige Evropa protiv Viljareala.Solšer je prethodno kao fudbaler nastupao za Junajted od 1996. do 2007. godine.Privremena zamena na klupi biće takodje bivši igrač Junajteda Majkl Kerik, koji će prvi meč imati na gostovanju Viljarealu, u petom kolu grupne faze Lige šampiona.Junajted je u proteklom periodu izmedju ostalog poražen od Liverpula (0:5), Mančester sitija (0:2), a u subotu su na gostovanju poraženi od Votforda (1:4).Klub iz Mančestera zauzima sedmo mesto u Premijer ligi sa 17 bodova.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted smenio Solšera sa mesta trenera

Izvor: Danas, 21.Nov.2021

Fudbalski klub Mančester junajted otpustio je danas Ole Gunara Solšera sa mesta trenera, nakon što je klub upisao pet poraza u poslednjih sedam utakmica Premijer lige.

Nastavak na Danas...

Sakramento otpustio Luka Voltona

Izvor: RTS, 21.Nov.2021

NBA ekipa Sakramento kingsi otpustili su trenera Luka Voltona nakon brojnih loših rezultata. . Nisu više imali strpljenja u glavnom gradu Kalifornije za stručnjaka Luka Voltona...Voltonu je nakon lošeg starta u novoj sezoni (6-12), uručen otkaz nakon dve godine saradnje..Sakramento...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.