Izvor: RTS, 09.Feb.2023, 00:15

Junajted se spasio od poraza protiv Lidsa

Zaostali meč osmog kola Premijer lige između Mančester junajteda i Lidsa završen je 2:2 (0:1).
Lids umalo da upiše iznenađenje na Old Trafordu. Ekipa Erika Ten Haga se izvukla u drugom poluvremenu.

Vilfredo Njonto u prvom minutu je doveo goste u prednost. Autogol Rafaela Varana u 48. minutu je doveo "redse" u nezgodnu situaciju i dva gola zaostatka.
Ipak, Junajted je uspeo da se vrati. Markus Rašford je smanjio na 2:1 u 62. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Potom, Džejdon Sančo, koji je ušao u igru u 59. minutu, izjednačava u 70. minutu.
Junajted ovim remijem održava treće mesto na tabeli sa 42 boda. Lids je na granici sa zonom ispadanja sa 18 bodova. 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki kiks Mančester junajteda

Izvor: B92, 09.Feb.2023

Fudbaleri Mančester junajteda i Lidsa odigrali su nerešeno, 2:2 (0:1) u zaostalom susretu Premijer lige...Junajted je tako prekinuo niz pobeda na svom stadionu, imao je tim Erika Ten Haga niz od 13 mečeva u kojima je slavio, ali je Lids uspeo da dođe do boda i to potpuno zasluženo...Ostali su gosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.