Junajted otkupljuje ugovor Kolumbijca

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted otkupljuje ugovor Kolumbijca

Mančester junajted otkupiće ugovor Radamela Falkaoa (28) za 56 miliona evra, prenosi portal Gol. Falkao je ovog leta stigao na pozajmicu iz Monaka za osam miliona funti, koja ističe na leto, kada će definitivno postati igrač Junajteda.

Kako prenosi pomenuti portal sve je dogovoreno, a napadač će zarađivati 305.000 funti nedeljno. Biće jedan od najplaćenijih igrača Junajteda.

Falkaov agent Horhe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Mendes kaže da je Kolumbijac želeo da ostane u  ekipi menadžera Luja van Gala.

Inače, pre nekoliko dana direktor Juvantusa je otkrio da je malo nedostajalo da Falkao zaigra u dresu "stare dame", ali su "đavoli" dali bolju ponudu.

-  Bili smo blizu potpisivanja, ali se javio Junajted sa boljom ponudom - rekao je Marota.

(Foto: Beta/AP/Rui Vieira)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.