Čelsi bi grcao u zoni ispadanja da se u Premijeršipu računaju samo golovi engleskih fudbalera: Arsenal lider prvenstva

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi bi grcao u zoni ispadanja da se u Premijeršipu računaju samo golovi engleskih fudbalera: Arsenal lider prvenstva

Velški predstavnik Svonsi na drugom mestu na tabeli, a Liverpul na trećem

Murinjo je u svojoj drugoj sezoni u drugoj eri na klupi Čelsija sastavio strašnu ekipu, a Plavci su strah i trepet Premijer lige i zauzimaju prvo mesto sa 23 boda, četiri više od drugoplasiranog Sautemptona i šest od glavnog konkurenta za titulu Mančester Sitija. Ali stvari bi bile u potpunosti drugačije da su se u engleskom prvenstvu računaju samo golovi engleskih igrača.

„Ponos >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Londona“ i lider Premijeršipa bi bio u ozbiljnim problemima i nalazio bi se u zoni ispadanja bez postignutog gola i sa samo šest bodova iz isto toliko remija. Što i ne čudi kada se vidi da Specijalni na mestu napadača ima Brazilca Dijega Kostu, Francuza Loika Remija i Didijea Drogbu iz Obale Slonovače, a samo su štoperi Gari Kejhil i Džon Teri standardni u prvih 11 plavaca.

Na čelu tabele bi bio Arsenal i to uglavnom zbog dobrog učinka Danija Velbeka. Englezi u timu Arsena Vengera su postigli četiri gola, ali to bi im bilo dovoljno za četiri pobede i pet remija, dok bi oni bili neporaženi, a ne ekipa sa Stamford Bridža.

Engleski fudbaleri velškog predstavnika u Premijer ligi Svonsija bi svoju ekipu odveli na drugo mesto sa bodom manje od Tobdžija – 16, a isti učinak bi imao i Liverpul. Crveni igraju mnogo lošije nego što se od njih očekivalo bez Urugvajca Luisa Suareza, a učinak Rahima Sterlinga, Adama Lalane, Džordana Hendersona i Stivena Džerada bi mnogo više značilo u ovoj izmišljenoj ligi.

Vest Bromič Albion bi zauzimao poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona, a pratili bi ih Kristal Palas i Mančester Siti.

Pogledajte celu tabelu:

I Englezi se posle čude što im je reprezentacija u ozbiljnoj krizi godinama.

(FOTO: Action images/Opta)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.