Junajted „napada“ Kejna, ali ima i dve ozbiljne rezervne varijante

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2023, 12:31

Junajted „napada“ Kejna, ali ima i dve ozbiljne rezervne varijante

Nije tajna ta će glavni cilj Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku biti dovođenje „devetke“ svetske klase.
Prva meta je Hari Kejn, napadač Totenhema i kapiten i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske.
Ugledni „San“ piše da su čelnici kluba već odobrili 90 miliona evra menadžeru Eriku ten Hagu za prvu ponudu Totenhemu, mada je to verovatno iznos koji je ispod onog koji će tražiti prvi čovek londonskog kluba Danijel Levi.
Ukoliko ne uspe >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da angažuje Kejna, Junajted navodno ima dve alternative i to znatno mlađe od 29-godišnjeg Engleza.
Prva je Randal Kolo Muani (24) iz Ajntrahta iz Frankfurta, a druga Rasmus Hojlund iz Atalante.
Kolo Muani će se zauvek pamtiti po promašenom ziceru u 123. minutu finala Mundijala, kada je Francuskoj mogao da omogući da odbrani titulu koju je kasnije na penale izgubila od Argentine. On i pored toga ove sezone igra sjajno i postigao je 16 golova uz 14 asistencija za klub iz Frankfurta. Pretpostavlja se da neće moći da dođe bez 65 miliona evra.

Hojlund je otkrovenje sezone u Atalanti, a prethodno je tamo stigao iz Šturma.
Njegova cena je 35 miliona evra, ali nema sumnje da će svakim novim golom rasti.

On je ove sezone postigao 14 golova na klupskom nivou, dok je u prethodnih nekoliko dana za reprezentaciju Danske postigao pet pogodaka na mečevima protiv Finske (3:1) i Kazahstana (2:3) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.