Junajted i Arsenal žele poklon iz Pariza!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted i Arsenal žele "poklon" iz Pariza!

"Crveni đavoli" u blagoj prednosti.

Mančester junajted i Arsenal se nalaze u jako sličnoj situaciji, engleski velikani neće nastupiti u Ligi šampiona naredne sezone.

To ne znači samo manje novca u klupskoj klasi, već često i nemogućnost da se dovedu fudbaleri vrhunske klase.

Jedan od retkih primera bi mogao da bude igrač Pari Sen Žermena Tomas Menije koji je otpisan od strane Tomasa Tuhela.

Belgijanac je procenjen na oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 25 miliona evra što je prava sića kada se uzme u obzir kvalitet koji desni bek očigledno poseduje.

Ono što bi moglo da bude prednost Junajteda jeste lično opredeljenje 27-godišnjeg fudbalera koji je navijač "Crvenih đavola", ove sezone je čak i viđen na tribinama Old Traforda nekoliko puta.

U nedostatku pravih pojačanja ovo bi bio pun pogodak za obe ekipe, a sasvim je sigurno da će ga Parižani pustiti ako stigne odgovarajuća ponuda.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvak sveta od 25 miliona? Arsenal i Junajted su zainteresovani!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019

"Đavoli" i "Tobdžije" u klinču oko još jednog transfera...Preneli smo, Arsenal i Mančester junajted su se borili za potpis Tome Menijea, ali se čini da su "Đavoli" pobedili i da će se Belgijanac preseliti na "Old Traford"...Sada će se boriti za potpis još jednog defanzivca, prenosi "Miror",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.