Junajted Fiorentini nudi Pereiru u zamenu za Milenkovića

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted Fiorentini nudi Pereiru u zamenu za Milenkovića

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković jedna je od meta Mančester junajteda u zimskom prelaznom roku.

Kako prenose mediji u Italiji i Engleskoj, za Milenkovića se raspituje i Mančester siti, ali se veruje da je štoper Fiorentine bliži seobi na "Old Traford".

Fiorentina je poručila da Milenković neće moći da ode za manje od 50 miliona evra, a čini se da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajtedu pronašli način kako da obezbede njegov dolazak.

Kako bi sebi stvorili priliku da dovedu Milenkvića, čelnici engleskog kluba voljni su da "ljubičastima" na pozajmicu do kraja sezone proslede Brazilca Andreasa Pereiru, koji je od starta sezone odigrao ukupno 281 minut.

Njemu je ostalo još svega šest meseci ugovora sa Junajtedom i veruje se da je zainteresovan da ode u klub u kojem bi imao veće šanse da se dokaže.

Mediji u Brazilu prenose da se za Pereiru raspituju i Arsenal, Everton i Vest Hem, ali Junajted bi ga radije poslao u Italiju nego da igra za neki od rivalskih klubova iz Premijer lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.