Januzaj se sigurno vraća u Junajted

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj se sigurno vraća u Junajted

Engleski klub se obezbedio.

Adnan Januzaj je fudbaler na koga Junajted ozbiljno računa.

Kao dokaz tome svedoči činjenica da mu je odobrena pozajmica u klub u kome će igrati na vrhunskom nivou, u jakom takmičenju, kako bi stekao neophodno iskustvo igranja u prvom timu, što Van Gal nije mogao da mu garantuje.

Još jedna stvar koja potvrđuje namere Mančester Junajteda jeste i podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da mladi belgijski fudbaler u ugovoru o pozajmici nema klauzulu po kojoj Dortmund može da otkupi njegov ugovor na kraju sezone.

Za razliku od većine sličnih ugovora, koji kao pozajmica samo predstavljaju način da se jedan klub 'otarasi' neželjenih igrača, sa Januzajem je drugačije.

januzaj će se narednog leta vratiti u konkurisati za novi tim i novu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.