De Hea REHABILITOVAN!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea REHABILITOVAN!

Još jedna poruka Mančester Junajteda u vezi Davida De Hee.

Nakon velikih uzbuđenja u vezi sa prelaznim rokom i pričom oko Davida De Hee, Mančester Junajted likuje.

Ima i razloga.

De Hei je jasno stavljeno do znanja, pa tako i Real Madridu da engleski klub poseduje prava na ugovor španskog golmana i da ni na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način nisu prekršena pravila FIFA.

Junajted želi da zadrži svog golmana i dvostrukog najboljeg igrača ekipe, u tome je uspeo i svom golmanu će uskoro i ponuditi novi ugovor.

Istina, De Hea nije bio u timu u novoj sezoni, Van Gal je odluku pravdao time što je procenio da De Hea nije dovoljno koncentrisan i mentalno spreman da igra, a čak je i sam Španac tražio da ne bude u timu.

Ipak, Junajted se ni na koji način NE ODRIČE jednog od najboljih igrača svog tima, to pokazuje i zvanični spisak prijavljenih fudbalera za narednu sezonu Lige šampiona koji je klub poslao u UEFA danas.

De Hea predvodi Van Galove momke, koji se ove godine takmiče u grupi sa CSKA, PSV-om i Volfsburgom:

David De Gea

Phil Jones

Marcos Rojo

Memphis

Juan Mata

Anthony Martial

Wayne Rooney

Chris Smalling

Michael Carrick

Daley Blind

Ashley Young

James Wilson

Sergio Romero

Ander Herrera

Nick Powell

Luke Shaw

Antonio Valencia

Marouane Fellaini

Morgan Schneiderlin

Guillermo Varela

Bastian Schweinsteiger

Paddy McNair

Jesse Lingard

Matteo Darmian

Andreas Pereira

Sam Johnstone

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Januzaj se sigurno vraća u Junajted

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015

Engleski klub se obezbedio...Adnan Januzaj je fudbaler na koga Junajted ozbiljno računa...Kao dokaz tome svedoči činjenica da mu je odobrena pozajmica u klub u kome će igrati na vrhunskom nivou, u jakom takmičenju, kako bi stekao neophodno iskustvo igranja u prvom timu, što Van Gal nije mogao da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.