Istina je, progovorio Zidan!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina je, progovorio Zidan!

Dolio je ulje na vatru, izgleda da se stvari razvijaju u pravcu onoga što smo nagoveštavali...

Konačno je progovorio i Zinedin Zidan. Uzeo je odmor posle neočekivanog odlaska iz Reala, nije se oglašavao, ali je jutros potvrdio, uskoro se vraća na klupu.



"Istina je, uskoro se vraćam fudbalu, to je ono što volim i što sam radio čitavog života
", potvrdio je Francuz španskoj državnoj televiziji.

Da li je to najava dolaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajted. Ako smene Murinja, "Đavoli" će mu sigurno ponuditi klupu, juče smo već pisali, navodno je sastavljena lista meta, Tijago Alkantara, Džejms Rodrigez, Kros i Kavani.

Murinjo je pobedom u Barnliju spasao kožu, jasno, ako bude smenjen, a u Engleskoj to niko ne sumnja klub će morati da mu plati "masnu" odštetu, no, za razliku od gotovo svih drugih klubova Junajtedu to neće biti problem.

Navijači su podeljeni, mnogi smatraju da bi Portugalcu trebalo dati još vremena, ali i da bi u januaru morali bitno da pojačaju ekipu.

Ali, postoji faktor "Pogba". U klubu se boje da će Francuz insistirati da ode već na zimu, čeka ga Juventus, nudi čak i Dibalu kao deo sporazuma, pa iako Pogba kaže da sa Murinjom ima odnos kao i sa svakim drugim trenerom, javna je tajna da su odnosi loši.

"Ako mora da bira, Junajted će pre izabrati da žrtvuje Murinja nego Pogbu", tvrdi italijanski novinar Gabrijele Markoti.

Bilo kako bilo, senka Zidana nadvila se na "Old Traford", Junajted čeka za vikend duel sa sjajnim Votfordom koji ima perfektan učinak, što je ponovo pretnja koja visi nad Murinjovom glavom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidan: Vratiću se uskoro

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018

Francuski stručnjak Zinedin Zidan potvrdio je da će se vrlo brzo vratiti trenerskom poslu...Zidan je bez angažmana od kraja prošle sezone, kada je napustio madridski Real, uprkos činjenici da je sa ‚kraljevskim klubom‘ osvojio tri Lige šampiona zaredom...„Sigurno je da ću vrlo brzo ponovo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.