Zidan: Vratiću se uskoro

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Vratiću se uskoro

Francuski stručnjak Zinedin Zidan potvrdio je da će se vrlo brzo vratiti trenerskom poslu.

Zidan je bez angažmana od kraja prošle sezone, kada je napustio madridski Real, uprkos činjenici da je sa ‚kraljevskim klubom‘ osvojio tri Lige šampiona zaredom.

Sigurno je da ću vrlo brzo ponovo biti trener, to je ono što volim da radim. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Fudbal je ipak ono čime se bavim celog svog života“, rekao je Zidan za TVE.

Zidanova izjava dolazi pošto je poslednjih nedelja dovođen u vezu sa Mančester Junajtedom. Pojedini mediji čak su najavili da u slučaju da nasledi Žozea Murinja na klupi ‚Crvenih đavola‘, želi da na „Old Traford“ odvede Tonija Krosa, Tijaga Alkantaru, Hamesa Rodrigesa i Edinsona Kavanija.

Popularni Zizu je trenersku karijeru započeo u drugom timu Reala 2014. godine, a priliku u prvom je dobio početkom 2016. Od tada su Madriđani osvojili tri titule u Ligi šampiona, uz jednu u Primeri i dve na Svetskom klupskom prvenstvu.

Tokom igračke karijere, legendarni francuski fudbaler je branio boje Kana, Bordoa, Juventusa i baš Reala.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Uskoro ću se vratiti trenerskom poslu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2018

Zinedin Zidan, francuski trener i nekada sjajni fudbaler, izjavio je za španske medije da će se uskoro vratiti trenerskom poslu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zidan potvrdio: Vraćam se uskoro

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2018

Gde će i kad će? Pitanja koja se najčešće postavljaju poslednjih nedelja kada je u pitanju Zinedin Zidan. Posle spektakularnih uspeha koje je ostavrio sa Realom (dovoljno je reći tri Lige šampiona zaredom, devet trofeja ukupno) ne postoji klub na svetu koji ne bi poželeo francuskog stručnjaka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.